För dig med ett stort motorintresse

Oavsett om ditt motorintresse ligger på professionell nivå eller om du är amatör, är entusiasmen lika påtaglig överallt i din närhet. Ditt intresse visar sig genom olika klenoder, supportergrejer eller samlarprylar. För sådant kan du hitta ett trevligt utbud på nätet.

Olika typer av motorintressen

Att vara motorintresserad kan innebära så många olika saker. En del blir fascinerade av mekaniken medan andra av adrenalinet och spänningen som farten ger. Det finns också de som förundras av extrema sporter, där du kör motocross och gör komplicerade och farliga tricks. Gemenskapen inom motorsporter är stor, vilket också lockar fler intresserade till motorsporterna. För den som vill lära sig mer om sitt specifika motorintresse eller dela med sig av egna tips och erfarenheter, finns det många forum att kommunicera på.

Om du är intresserad men inte vet riktigt vad som lockar

Tänk först och främst på vad exakt det är som lockar dig. Sedan vilka möjligheter du har för att utöva hobbyn. Det är viktigt med en bana att träna på, om du är intresserad av att köra själv. Du behöver också tid, pengar, garage och verktyg.

Fundera om din hobby ska vara på amatörnivå eller ska du försöka göra något mer ambitiöst. Detta kräver i såna fall enormt fokus, vilja, mycket tid och i synnerhet tålamod.